Om oss

AB Cean är ett vårdföretag som funnits sedan 1998. Vi arbetar med barn, ungdomar och unga vuxna som, på grund av beroende och/eller sociala problem, behöver boende och behandling för att förändra sin livssituation.

Personalen på våra enheter, HVB, familjehem och öppenvård har omfattande och bred vård- och behandlingskompetens, men vi vilar alla i en relationell grundsyn.

Kompetenser inom Cean

Leg psykolog, psykiater, leg psykoterapeut, socionomer, behandlingspedagoger, familjeterapeut, alkohol- och drogterapeuter, sjuksköterska samt fritidspedagog.

Jobba hos oss

Ceans företagskultur bygger på gemenskap, empati och professionell kunskap. Vi söker alltid kompetenta människor som delar vår ”icke repressiva” grundsyn, har förmågan att se ungdomar där de är och tryggt kan gå vid deras sida på förändringsvägen mot funktionell självständighet. Ibland utlyses fasta tjänster, då kommer du hitta annons om denna nedan, men vi söker ofta vikarier och extrapersonal. Skicka ditt CV till arbeta@cean.se eller till enhetschefen där du är intresserad av att arbeta.