Cean/Åre - Träningslägenheter i fantastisk natur för miljöombyte och livsstilsförändring.

I Cean/Åre erbjuder vi träningslägenheter

I fantastisk natur vid Jämtländska Järpen, Rissna-fallen och bara 15 min bilresa från Åres alpinanläggning, finns Cean/Åre’s träningslägenheter. Vi är en möjlighet till miljöombyte, öppnare vyer, fysiska aktiviteter och behandling. Här arbetar fritidsledare, motivator (Jelinek-utbildad), socionom och personlig tränare. Läs om vårt arbets- och förhållningssätt på sidan om Kvalificerade Stödboenden.

ANSÖK OM PLATS

 

Målgrupp

Vi erbjuder trygghet och möjlighet till livsstilsförändring för ungdomar med missbruk, kriminalitet, neuro-psykiatrisk- och/eller social problematik. Vi riktar oss också särskilt till ensamkommande flyktingbarn om dessa problemområden uppenbarats. Även ungdomar och unga vuxna som av andra anledningar behöver stöd och skydd på sin väg mot ett vuxet och självständigt liv har en plats hos oss.

Vår dagverksamhet

… är en välkomnande och social plats, med ett kök/vardagsrum där vi umgås öppet. Ungdomarna är alltid välkomna för spontant ”vardagshäng” eller för inbokade möten.
Här finns också vårt kontor, samt ett avskilt rum för samtal eller terapi.

Närhet

Vår utgångspunkt är att arbeta så nära ungdomen som möjligt, trots att vårt och deras gemensamma mål är självständighet. Därför arbetar vår personal även jour och någon av oss är tillgänglig dygnet runt, även då dagverksamheten är stängd.

Enhetsansvarig: Bianca Zandén – 070-483 60 38

Förfrågningar: Peter Kult – 020 30 20 60